Zweefvliegen is zonder twijfel de mooiste sport die er is. Bij de Zaanse Zweefvliegclub kan je dit nu ook zelf beleven! Helaas is het vanwege gewijzigde regelgeving niet meer mogelijk om als voorheen elke woensdagavond het meevliegen aan te kunnen bieden. We proberen nu elk seizoen tenminste één dag te verzorgen waarop het meevliegen mogelijk is. We zullen U daarvan op de hoogte brengen via onze mailinglijst.

U wordt rondgevlogen door een ervaren zweefvlieger die al uw vragen over het vliegtuig en het vliegen zelf zal beantwoorden. De duur van een vlucht is van te voren moeilijk te bepalen, dit is sterk afhankelijk van het weer. Wij doen ons best om de vlucht tussen de 5 en maximaal 15 minuten te laten duren maar we zijn hierin geheel afhankelijk van het weer. Zweefvliegen is een weersafhankelijke sport. Bij regen, slecht zicht of harde wind wordt er niet gevlogen.

Voor € 60,- kunt u een introductievlucht maken om zelf de sensatie van het vliegen hoog boven het duin, het strand en de zee te beleven.

Tijdens de vlucht kunt u prachtige foto’s maken van het fantastische uitzicht boven het prachtige Noordhollands Duinreservaat het strand en de zee.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een groep/bedrijf een dag of dagdeel te reserveren. Zweefvliegen is een ideaal bedrijfsuitje, want je geniet van de rust en de natuur plus je beleefd de sensatie van het zweefvliegen samen met je collega's/vrienden.

Wanneer u vragen hebt, kijk dan over op de pagina veel gestelde vragen. Hierop zijn veel antwoorden te vinden. Wanneer uw vraag hier niet tussen staat kunt u gebruik maken van het vragen formulier.

Ontvang een e-mail als er nieuwe dagen beschikbaar zijn!
Laat uw e-mailadres achter om een berichtje te krijgen als er weer vluchten beschikbaar zijn. Hiermee kunt u op de hoogte gehouden worden, bijvoorbeeld als alle vliegdagen al zijn volgeboekt.